Om oss

Vi skal gjøre lokalmat tilgjengelig!

Vi er folk med kjærlighet til mat. Vi brenner for håndverket som ligger bak produktene vi får nyte i et måltid, eller bruker når vi selv lager mat til andre. Vi mener at når det er lidenskap i hele produksjonen – då får vi oppleve fantastiske resultater. 

Lidenskap til dyrene som leverer råvarene, for sanking av det naturen har å tilby, lidenskap i videreforedling og smak. Det er det vi ønsker skal bli tilgjengelig for deg som forbruker. 

Vi har ingen store eiere eller investorer i ryggen. Vi er bare genuint opptatt av unike og fantastiske produkter laget av småskalaprodusenter. Initiativtakerne bak prosjektet er Roy Martin Øyjord fra Skakke Røykeri, som har lang erfaring innen mat og foredling, og kunnskap om norske råvarer og mattradisjoner.

Kokk, jeger, fisker, gründer, morromann, kvalitetskontrollør, formidler og konseptutvikler er noen av hans gode egenskaper han kan vise til. 

Roy Martin har stått over grytene med mor si siden han var liten i håp om å få en smakebit. Her har han luktet, smakt og lært mye av det han selv driver med i dag. I dag er han mest kjent som Skakkemannen, som røyker laks og ørret på Sørstranda i Etne. Produktene har mottatt flere Spesialitet-merker fra stiftelsen Norsk Mat. Han er opptatt av å sette mer søkelys på lokalmat og småskalaproduksjon.  

Lokalt Levert er et konsept som ligger under Skakke Røykeri og er en nettside som en enkelt kan bestille varer fra oss i Skakke Røykeri. Vi kommer til å legge ut kjøreruter med faste hentepunkt på oppsatt tider, eller vi kan sende med posten, eller en kan hente produkter 24/7 på vår utleveringsplass på Åsavegen 29, 5590 Etne.

Prosjektet er nå under utprøving og vi har et stort ønske om at vi på sikt kan kjøre ukentlig ruter i hele Sør-Norge

Skakke Røykeri er bare en av flere tusen småskalaprodusenter i Norge, som lager fantastiske produkter av de beste råvarene – men som kanskje ikke er like tilgjengelig. Det ønsker vi på sikt å gjøre noe med.  

Når vi skal finne flere produkter til Lokalt Levert vil vi ta kontakt med produsentene gjennom Bondens Marked, REKO-ringen, Det Norske Måltid eller små fugler som hvisker oss i øret og forteller oss om unike produsenter med produkter, som må gjøres tilgjengelig for flere en de som bor i produsentens nærområder. Vi skal smake på produkter og lytter til produsenter, og henter inn lokalmatprodukter som er i toppklasse både på smak og kvalitet. Målet er at vi skal frakter produktene over fjell og gjennom fjorder til deg, slik at nettopp du skal få oppleve disse unike produktene. På den måten skal vi spre matglede! 

Vår visjon i Lokalt Levert er at vi en gang kan levere til hele Norge. Vi vil bygge opp et nettverk med faglig dyktige medarbeidere, som alltid skal holde seg oppdaterte på nye produkter, være interesserte og aktive, og ikke minst skal vi ha en svært god kvalitetskontroll før vi inngår avtaler med produsenter. Vi ønsker å få til en unik kundeopplevelse fra bestilling til utlevering, og jobbe for å ligge “i førersetet” ved å tilby produkter som kundene våre etterspør.

Nyt maten, livet og de du har rundt deg!